tiistai 19. lokakuuta 2010

2 meses!

Anteeksi paljon etten ole pitkaan aikaan kirjoittanut, olen hyvin sopeutunut tahan mañana kulttuurin. Nyt oon 2 kuukautta talla ollut ja ihan uskomatonta miten nopeasti viikot hujahtaa ohi. Kaikki on kuitenkin tosi hyvin! Ilmat alkaa koko ajan lampenemaan, tanaankin oli jo yli 30 astetta lamminta ja paloin. Enaan kuukausi niin alkaa kolmen kuukauden mittainen kesaloma!

Voisin kertoa vahan mun arkipaivista taalla. Aamulla menen aina kahdeksaksi kouluun kavellen kun se on niin lahella. Koulua on 12 asti mutta monesti on vaan pari tuntia koulua kun opettajat on laiskoja eika jaksa tulla pitamaan tunteja. Sitten paljon on myos kokonaisia paivia vaapaata. Nykyaan mulla on enemman harrastuksia viikolla. Kaksi kertaa viikossa espanjaa, kahdesti viikossa tanssi, sitten torstaisin kayn pelaamassa lentopalloo ja keskiviikkoisin meen ruuanlaitto-kurssille jonne hostaiti mut laitto.:D Oikeastaan se on kylla aina yks viikon kohokohdista. Kokkaillaan vaan monta tuntia hyvaa ruokaa, syodaan, jutellaan ja kuunnellaan musiikkia. Kertaakaan viela itse opettaja ei oo ilmestynyt tunnille. Viime kerralla selityksena oli etta pitaa varjata hiukset.
Nyt aloitin myos pelaamaan tennista yhdella clubilla Brasiliassa, tunnit on hemmetin kalliita mutta vapaa-ajalla paasen sinne ilmaseksi pelaamaan kun oon vaihto-oppilas :D Kavelymatka sinne on kylla varsinkin helteella yhta tuskaa. Koko Rivera ja Santana on nimittain yhta yla-ja alamakea.
Sitten kun herrastusten lomassa on aikaa niin yleensa hengallaan kavereiden kanssa keskustassa tai jonkun kotona juomassa matee.

Viikonloput taalla on kaikista parasta aikaa! Viikonloppu menee silleen etta perjantaina mennaan monesti perheen tai kavereiden kanssa jonnekin fiestaan ja lauantaina nukutaan koko paiva, yoksi mennaan clubeille tanssii cumbiaa ja sunnuntaina nukutaan koko paiva.:D

Ruokailu taalla menee silleen etta aamupalaksi ei koskaan syoda mitaan, mutta kaikki yleensa ostaa koulusta jotain syotavaa. Lounas on yleensa yhdelta ja silloin syodaan PALJON. Paivallinen on kymmenen jalkeen illalla ja silloin syodaan TOSI PALJON. ennen paivallista syodaan valipalaksi paivan mittaan kaikkea mika sisaltaa dulce de lechea<3. Hostisa ihmetteli tanaan miten voi olla mahdollista, etta dulce de leche on aina lopussa ja kavi ostamassa 2 kilon paketin. :D Muuten en hirveasti tasta ruuasta tykkaa, aina vaan lihaa, lihaa ja lihaa. Voi etta kun nakisitte millasella kirveella tuo hostisa niita lihakimpaleita halkoo. :D

Jaaa..mitas viela kertoisin.. Torstaina kavin Brasiliassa elokuvissa, mika on halpaa lystia niinkun kaikki taalla. Alle kaksi euroa tais maksaa. Sattui vaan niin kivasti etta havitin mun avaimet sinne elokuvateatteriin.:D Mietin sitten etta meenko kaverin luokse yoksi kun kello oli yli 12 yolla enka viittinyt herattaa vanhempia. Sain sitten kuitenkin mahtavan idean, etta kiipean meidan en tieda montako metria korkean portin yli ja niin kiipesin. :D Jouduin tekemaan saman viela aamulla kun portti oli viela lukossa ja halusin menna kouluun. Kerasin ainakin paljon huvittuneita katseita ohikulkijoilta :D Tuo on sitten nykyaan yleisin naurunaihe mun perheen keskuudessa.

Nyt mulla on vahan reissujakin tiedossa. Ens viikolla lahden Uruguayn toiseksi suurimpaan kaupungiin Saltoon, joka sijaitsee ihan Argentiinan rajalla. Marraskuun lopussa taas mennaan vaihtareitten kanssa viikoksi La Palomalle kiertelemaan Uruguayn kauneimpia rantoja!!!

Terkkuja paljon kaikille ja paljonpaljon kiitoksia ihanista kirjeista! :D (mulle saa lahettaa myos suklaata)

2 kommenttia:

  1. mitä, jeminako HALUSI mennä kouluun hihhiihiiii hyvä vitsi

    VastaaPoista
  2. eikä miten rennon kuulosta!! :D ois täälläkin koulu tommosta. mutta ihanaa että sulla näyttää menevän ilmeisen hyvin siellä kaaaukana!

    something--crazy.blogspot.com

    VastaaPoista